Tisztelt Érdeklődő!

A Magyar Vállalkozói Akadémia további képzéseit átmenetileg felfüggesztjük.

Úgy gondoljuk, hogy bár hiánypótló a kezdeményezésünk, de az ország jelenlegi pénzügyi, gazdasági helyzetét látva, minimális esély van arra, hogy egy kezdő vállalkozó a törvényeket betartva, önerőből az urambátyám viszony mellőzésével sikerre vigye innovációját.

Ezen felismerés arra kényszerít minket, hogy a Vállalkozói Akadémiát határozatlan időre becsukjuk. További jelentkezést nem tudunk elfogadni, eddigi tanítványainknak pedig sok sikert kívánunk álmaik megvalósításához!

Köszönjük megértését!

Workshop

Kérdezd Gattyán Györgyöt workshop

Ez az esemény azoknak szól, akik az alapképzésen sikeres vizsgát tettek vagy tesznek a jövőben.

A workshop keretében résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy közvetlenül kérdéseket tegyenek fel Gattyán Györgynek, aki egy elismert vállalkozó és sikerrel vezeti a saját vállalkozásait.

A workshopon Gattyán György megosztja az üzleti sikerhez vezető titkait és tapasztalatait. Megismerheted a sikeres vállalkozások hátterét, a kihívásokat és az inspirációt, amelyek vezérlik őt.

Időpont:

Annak köszönhetően, hogy az érdeklődés rendkívül nagy volt az előző alapképzésen, úgy döntöttünk, hogy még egy alapképzést indítunk. A túljelentkezés és ezáltal az újabb alapképzés tervezése miatt a pontos időpont még egyeztetés alatt áll.

A workshop a 2023-as alapképzéseket követően lesz megtartva. Az időpontot hamarosan közzétesszük, így kérjük, kövesd figyelemmel a weboldalunkat vagy közösségi média platformjainkat.

Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, hogy első kézből tanulhass Gattyán Györgytől, és kapcsolatot építhess ki az üzleti világban!

További részletekért és az esemény időpontjának frissítéseiért maradj velünk!

Oszd meg másokkal is!