Tisztelt Érdeklődő!

A Magyar Vállalkozói Akadémia további képzéseit átmenetileg felfüggesztjük.

Úgy gondoljuk, hogy bár hiánypótló a kezdeményezésünk, de az ország jelenlegi pénzügyi, gazdasági helyzetét látva, minimális esély van arra, hogy egy kezdő vállalkozó a törvényeket betartva, önerőből az urambátyám viszony mellőzésével sikerre vigye innovációját.

Ezen felismerés arra kényszerít minket, hogy a Vállalkozói Akadémiát határozatlan időre becsukjuk. További jelentkezést nem tudunk elfogadni, eddigi tanítványainknak pedig sok sikert kívánunk álmaik megvalósításához!

Köszönjük megértését!

Bemutatkozás

A Magyar Vállalkozói Akadémia társalapító ötletgazdája Gattyán György magyar üzletember, aki leginkább a Docler Holding alapítójaként és vezérigazgatójaként ismert. Fiatalon elkezdte vállalkozói útját és 2001-ben alapította meg saját cégét, a Docler Holdingot. Gattyán György sikere kemény munkájának, elszántságának és kockázatvállalási hajlandóságának köszönhető. Annak ellenére, hogy számos kihívással és kudarccal kellett szembenéznie az út során továbbra is a céljaira összpontosított, így képes volt legyőzni az akadályokat, hogy sikeres vállalatot építsen. Története világszerte inspirációként szolgál a feltörekvő vállalkozók számára, akik az ő nyomdokaiba lépve szeretnék elérni a siker saját verzióját.

Gattyán György saját életútjára és tapasztalataira alapozva álmodta meg Teqball alapító társával, Dr. Huszár Viktorral a Magyar Vállalkozói Akadémiát, melynek célja, hogy az oktatók elméleti és tapasztalati tudásának átadásával segítsük a vállalkozó szellemű érdeklődőket saját céljaik elérése érdekében.

A Magyar Vállalkozói Akadémia missziója, hogy mindezt nem a hagyományos oktatási rendszerben elsajátítható gazdaságtudományi tananyagra építve, hanem modern keretek között, a napjainkban már elismert sikereket elért vállalkozók és szakértők valós tapasztalatain keresztül lehet a leghatékonyabban véghez vinni.

Oszd meg másokkal is!