MVA Alapfokú képzés díj befizetés

TELT HÁZ!

Alapfokú képzéseinkre a szabad helyek elfogytak, kérjük, látogass vissza később vagy add meg email címedet, ahol értesíthetünk, ha új képzést hirdetünk meg.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Adatvédelmi nyilatkozat

Képzés megnevezése Magyar Vállalkozói Akadémia Alapfok
A képzés célja Napjaink felgyorsult, digitális világában egy vállalkozást működtetni nagy kihívás és felelősség. Ebből adódóan a képzés során betekintést kapnak a hallgatók a hazai vállalkozói szféra világába. A képzés elsődleges célja, hogy a résztvevőknek átfogó ismereteket nyújtson, hogy hogyan lehet üzleti ötleteket generálni, ezen ötleteket sikeresen menedzselni, valamint a kapcsolódó célcsoportokat meghatározni. Emellett kiemelt figyelmet kap azon ismeretek átadása, amelyek egy hatékony, modern marketing és értékesítési stratégia kidolgozásához szükségesek. A képzés a vállalkozások létrehozására, menedzselésére és az üzleti megújulásra fókuszál. A képzésben résztvevő személy a képzés végére képessé válik meggyőző marketingüzenetek létrehozására, valamint a közösségi média és más digitális marketingcsatornák magabiztos használatára.
A képzés célcsoportja Azok a 16. életévüket betöltött személyek, akik szeretnék a vállalkozói alapismereteiket elmélyíteni, valamint szeretnének új vállalkozást indítani vagy növelni munkaerőpiaci esélyeiket a marketing területén. Illetve ajánljuk azoknak, akik már egy ideje működtetik vállalkozásukat, de fejlődni szeretnének.
A képzés helyszíne Képzéseink személyes részvételhez kötöttek. Helyszín: 1101 Budapest, Expo tér 5-7.
Tanórák száma 8 kontaktóra (+ 1 óra vizsga)

Meghirdetett képzéseink

Képzés megnevezése és ideje Szabad helyek száma
Alapképzés: 2023. október 13. A képzés betelt, a jelentkezés lezárult.
Alapképzés: 2023. november 25. A képzés betelt, a jelentkezés lezárult.

 

A képzés díja:

25,000 Ft Áfával